Niko voitti liput Partio POP:iin

Sanna Puutonen 6.9.2013 9.09 Ilmiöt ja tapahtumat 0 kommenttia

Partiojohtajan Facebook-tykkääjien määrä ylitti kesäkuussa tuhannen tykkääjän rajan. Sen kunniaksi arvoimme kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken liput Partio POP -konserttiin. Voittajaksi seuloutui Niko Bragge, joka saapuu Turun konserttiin suoraan Välimereltä.

Hälytysääni ehtii tuutata usean minuutin ajan ennen kuin Niko Bragge, 20, vastaa puhelimeen. Vähintään yhtä kauan kestää selittää, että mies on voittanut Partiojohtajan arvonnassa itselleen ja ystävälleen liput valitsemaansa Partio POP -konserttiin.

– Partiojohtaja on tuttu lehti, mutta tämä tuli kyllä täytenä yllätyksenä!

Bragge on harrastanut partiota noin 11 vuotta. Hänen kotilippukuntansa on turkulainen Kuusiston Linnanyrjänät.

– Nyt harrastaminen on tosin vähän jäänyt. Olen ollut viime aikoina todella harvoin kotona.

On itse asiassa melkoinen yllätys, että Bragge ylipäätään vastaa puhelimeen. Hän työskentelee parhaillaan kansimiehenä Sy/Canica-purjealuksella, joka seilaa ympäri Välimerta.

– Parasta tässä on se, että herään melkein joka aamu uudesta paikasta. Olen myös saanut tutustua moniin uusiin ihmisiin.

Ihmiset ja kokemukset Bragge nostaa myös partion parhaiksi puoliksi. Partiokavereiden seuran lisäksi hän odottaa Partio POP -konsertilta ennen kaikkea hyvää musiikkia.

Partio POP’13 -konsertit rokataan 7.9. Helsingissä, 8.9. Tampereella ja 14.9. Turussa. Esiintymässä Isac Elliot, JVG ja Jukka Poika, sekä lämppäribändikilpailun voittajat. Liput alkaen 25,70 euroa Lippupalvelusta ja Lippupisteestä.

Seuraa Partiojohtajaa Facebookissa ja Twitterissä.

Teksti: Sanna Puutonen, kuva: Niko Braggen arkistot.

 

Aiheesta muualla:
Partio POP -tähti Jukka Poika: “Nuorisokeikkoja ei ole koskaan liikaa” (Partiojohtaja, 4.9.2013 10:52)
Partio POP’13

Kommentoi