Tule toimittajaksi Partiojohtajaan!

Partiojohtaja 30.3.2013 15.00 Ilmiöt ja tapahtumat 0 kommenttia

Nautitko kirjoittamisesta? Sujuuko sanailu? Ovatko ingressi, kärki, näkökulma ja sitaatti jo vanhoja tuttujasi tai kuulostavatko ne tutustumisen arvoisilta? Haaveiletko toimittajan urasta tai onko sinulla kenties jo kokemusta kirjoittamisesta?

Partiojohtaja on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n johtajalehti. Sen tehtävä on seurata partiokenttää, pöyhiä esiin mielenkiintoisia aiheita ja tarjota viikoittain kiinnostavaa luettavaa suomalaisille partiojohtajille.

Haemme nyt skarppiin toimituskuntaamme taitavia ja innostuneita toimittajia!

Olet etsimämme partiolainen, jos…

  • Nautit kirjoittamisesta ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta tekstien työstämisestä.
  • Olet kiinnostunut journalismista.
  • Etsit partiopestiä, jossa voit kehittää taitojasi ja josta voi olla hyötyä sinulle myös tulevaisuudessa.
  • Olet vastuuntuntoinen, valmis sitoutumaan lehden toimittamiseen ja pääset osallistumaan toimituksen kokouksiin, joita järjestetään vuodessa 3–4 eri puolilla Suomea.
  • Erityisesti etsimme toimittajia seuraavista piireistä: Järvi-Suomi, Etelä-Karjala, Pohjois-Savo ja Kymenlaakso. Tervetulleita ovat kuitenkin myös kaikkien muiden piirien partiolaiset.

Partiojohtajan toimittaminen on luottamustoimi. Pestissä saat lisää koulutusta journalismiin, opettelet verkkolehden toimittamista ja tapaat mielenkiintoisia ihmisiä.

Kiinnostaako? Kysy lisää lehden arjesta ja lähetä juttunäytteesi lehden päätoimittajalle: Anni Emilia Alentola, anni.alentola@partio.fi

Kommentoi