Partion toimintasivusto on julkaistu

Sanna Puutonen 17.4.2013 18.53 Ilmiöt ja tapahtumat 0 kommenttia

Toimintasivusto on aktiivipartiolaisille suunnattu tietopankki partiosta. Tekijöille voi nyt antaa palautetta ja parannusehdotuksia sivustosta verkkolomakkeen ja Facebookin välityksellä.

Suomen Partiolaisten jäsenille suunnatut toimintasivut julkaistiin 16.4. osoitteessa toiminta.partio.fi. Sivusto on osa keskusjärjestön verkkosivu-uudistusta ja täydentää heinäkuussa 2012 julkaistua uutta partio.fi-sivustoa.

Siinä missä partio.fi on tarkoitettu yleisesti partiosta kiinnostuneille ja potentiaalisille uusille jäsenille, on toimintasivuston tavoitteena palvella aktiivipartiolaisten ja erityisesti johtajatehtävissä toimivien harrastajien tietopankkina.

Samanlainen verkkoviestinnän malli on käytössä myös muun muassa Ruotsin ja Ison-Britannian partiolaisilla.

– Uudistuksen päämääränä on palvella molempia kohderyhmiä entistä paremmin. Toimintasivustoa suunniteltaessa tärkein tavoite oli koota aktiivipartiolaisille tarkoitettu tieto helpommin löydettäväksi, kommentoi verkkosivu-uudistuksen projektijohtaja Arttu Tanner.

Eilen julkaistu sivusto ei kuitenkaan ole vielä valmis. Kehitystyön jatkosuunnitelmiin kuuluu Tannerin mukaan ainakin ohjelmasivuston yhdistäminen toimintasivustoon. Tavoitteena on koota kaikki partioharrastajille suunnattu tieto saman linkin taakse.

Juuri nyt tekijät toivovat käyttäjiltä kommentteja vastajulkaistusta sivustosta.

– Puuttuuko jotain, onko sisältöä eksynyt epäloogisiin paikkoihin, millaisia parannuksia tai uusia toiminnallisuuksia sivusto kaipaa, Tanner luettelee kokonaisuuksia, joihin työryhmä toivoo palautetta.

Palautetta voi antaa toimintasivujen palautelomakkeella. Tekijät tavoittaa helposti myös Facebookin HC-partiolaiset-keskusteluryhmän kautta.

Uudet sivut löytyvät osoitteesta http://toiminta.partio.fi. Vanhojen sivujen materiaali on arkistoitu osoitteeseen http://arkisto.partio.fi.

Teksti: Sanna Puutonen, kuva: toiminta.partio.fi

 

Aiheesta muualla:
Uusi toimintasivusto
Toimintasivujen palautelomake
HC-partiolaiset-keskusteluryhmä Facebookissa

Kommentoi