Uudistetun Partiojohtajan käsikirja

Sanna Puutonen 12.2.2013 6.00 Ilmiöt ja tapahtumat 1 kommentti

Mikä Partiojohtajassa oikeastaan muuttui ulkoasun mukana – ja miten saat uudesta lehdestäsi irti entistä enemmän?

Nopeaa ja hidasta

Seuraamme partiouutisia Suomesta ja ulkomailta ja raportoimme niistä parhaat palat viikoittain, tuoreena. Lisäksi julkaisemme joka kuukausi pitkään haudutettuja, sisällöltään runsaita juttuja sekä videoita ja kuvareportaaseja partiomaailman ilmiöistä ja kiinnostavista henkilöistä. Partiojohtaja ei enää ilmesty numeroittain kerran kuussa, vaan sivustolle päivittyy joka viikko ajankohtaista uutta luettavaa.

Kakku pala palalta

Partiojohtajan sisältö jakautuu jatkossa erilaisiin kategorioihin. Etusivulle jutut listautuvat uutuusjärjestyksessä.

Ihan koko sisältöä emme laittaneet uusiksi: Ongelmatapaus-palstat löytyvät jatkossa Teemat-kategoriasta, Mielipiteisiin puolestaan ryhmittyvät Jyrsijä- ja Solmuja-kolumnit sekä hallitusblogi. Kasvot-nimellä kulkeneita henkilöjuttuja löydät kategoriasta Ihmiset.

Videoiden ja kuvareportaasien ohella julkaisemme entistä enemmän niin kutsuttuja äänijuttuja, joita voit käydä kuuntelemassa myös Partiojohtajan SoundCloud -sivulta. (linkki)

Kartta ja kompassi

Etsitkö juttua viime vuoden kesäleireistä? Haluatko katsoa kerralla kaikki julkaisemamme videot? Perinteisen hakukentän lisäksi voit nyt etsiä Partiojohtajasta tietoa sivun vasemmassa reunassa kelluvan tagipilven avulla. Pilvessä leijuvia avainsanoja klikkaamalla saat eteesi niihin liittyviä juttuja.

Vasemmalta löydät myös Pinnalla- ja Pohjalla-listaukset siitä, mitä muut lukevat (tai eivät lue!). Tammikuussa 2013 ja sitä aiemmin julkaistut Partiojohtajat löydät Arkisto-linkin takaa.

Seuraa ja kommentoi

Keskustelua jutuista käydään nyt selkeämmän ja helppolukuisemman kommenttitoiminnon avulla. Kiinnostavimmat uutiset ja kommentit nostamme esiin Partiojohtajan Facebookissa ja Twitterissä. Partiojohtajan uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuttuun tapaan kerran kuussa. Uutiskirjeen lähetämme automaattisesti kaikille yli 18 vuotta täyttäneille partiolaisille – laitathan meille postia, jos omasi ei tullut perille!

Anna palautetta!

Olemme toimituksessa tehneet suuren työn uudistuksen parissa, eikä tämä työ suinkaan ole vielä loppunut. Nyt on teidän vuoronne, hyvät lukijat! Uuden Partiojohtajan vasemmassa alalaidassa on pieni boksi. Kirjoita siihen, millaisia ajatuksia päivitetty Partiojohtaja sinussa herättää. Myös hyvät juttuvinkit ovat aina tervetulleita!

Teksti: Sanna Puutonen, kuva Otso Nuotio.

    Heidi Jokinen

    Hienoa partiojohtaja.fi! Innostava uudistus. Mutta mitä on tapahtunut kommentoinnille? Mihin karanteeniin kommentit ensin joutuvat?

Kommentoi